МИСИС БУРГАС 2022

Бизнес хотел България ще бъде домакин на конкурса за красота Мисис Бургас 2022
Най- престижният конкурс за омъжени красавици в морския град ще се проведе по традиция в навечерието на Благовещение. Домакин на пищното модно събитие ще бъде изцяло реновирания и модернизиран Бизнес хотел България. Заради огромния интерес и големият брой участнички, четирите конферентни зали на хотела ще бъдат обединени в една и преобразени до неузнаваемост, за да могат всички желащи бургазлии и гости на града да станат част от прекрасното събитие.

За предстоящия конкурс беше заснета специална фотосесия с носителката на титлата Мисис Бургас 2020 г и нейните подгласнички. Снимките бяха дело на талантливата бургазлийка Яна Гергова, която има невероятни идеи и владее перфектно обектива. Трите грациозни дами- София Мазуренко, носителка на титлата Мисис Бургас 2020 г и нейните подгласнички Деси Тишева и Мария Вълчева бяха облечени в уникалните рокли на известната бургаска дизайнерка Мария Диомова. Прекрасната визия на красавиците беше допълнена с невероятните прически, дело на Тодор Тодоров от „Studio Extravaganza“, а за грима им се погрижи Ива Петкова. Прекрасната обстановка на Бизнес хотел България и усещането за лукс успяха да създадат една наистина уникална атмосфера, която си проличава и от снимките за конкурса. Търпението на персонала и приятелското отношение от мениджърите на хотела доприносоха за настроението и еуфорията на целия екип, който беше ангажиран за фотосесията на конкурса Мисис Бургас 2022 г.

Десетки бургаски красавици са се записали вече за участие в конкурса Мисис Бургас 2022 г. Организаторите напомнят, че кастингите са до края на м. Февруари, затова, ако има все още желаещи дами да станат част от това мероприятие имат възможност да подадат своята заявка на страницата на конкурса във Фейсбук, както и на e-mail: mrsburgas@gmail.com. Заради огромния интерес тази година до участие в конкурса ще бъдат допуснати повече кандидатки. Коя ще бъде новата най-красива омъжена жена на Бургас ще стане ясно на 24- ти март.


Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *